Gubbtrutar mummel mummel....

Visst är det ironiskt att gubbar med stora trutar tycker att det är ett jätteproblem att alla brudar är så tysta. För det kan ju ABSOLUT INTE ha med att göra att en del gubbar själva inte släpper in andra i samtalen. Hur lätt är det att ta plats när tre gubbar verkar anse att enbart deras åsikter är viktiga. Andras åsikter är möjligen nödvändiga eftersom det ger något att kommentera. Jaja, det är bara att be folk att vara tysta och följa de regler de vill att andra ska leva efter. Folk som inte kan leva som de lär borde inte få ha några principer. Kan man inte ställa samma krav på sig själv som på sin omgivning så ska man förmodligen se upp med att ställa krav överhuvudtaget.

Egentligen borde man ge alla pratkvarnar som går på möten en varsin bandspelare så att de redan i förväg kan spela in sin egen UNDERBARA stämma. Då kan de ju sitta där med ett par hörlurar i öronen och utan att störa andra få njuta av sin egna röst. Medan vi andra kan få en syl i vädret och ägna oss åt mötet.

Jag förstår förövrigt inte vad det är för mening att använda sig av talarlista när ett par stycken tycks tro att talarlistan gäller alla förutom just dem. Eller så är de trots allt så pass smarta att de inser att de faktiskt skulle behöva begära ordet precis hela tiden och vill bespara ordföranden jobbet med att fördela ordet till samma person hela tiden. Om man nu ändå ska kommentera exakt allt - ja vad är det då för vits med att upplysa alla om det var tionde sekund?

Det är oerhört korkat att enbart bygga ett tak till ett hus, i alla fall så är det tämligen puckat att sätta dit taket innan det finns ett golv eller väggar. Grunden är viktig precis som alla vardagliga detaljer samt principer. Det är genom de små vardagliga händelserna som vi formar den värld vi sedan vill leva i. Små struntsaker spelar faktiskt roll för helheten även om det kan verka som en droppe i havet. Jag tycker inte att vi ska analysera exakt allt vi gör i alla sammanhang men ibland borde var och en fundera över i fall deras handlingar överrensstämmer med ens värderingar.

Man måste lyssna för att kunna förstå - förstå för att kunna utvecklas.

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Klokt tänkt!

2012-05-03 @ 11:50:26
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0